Belföld

Zsidózó és cigányozó jobbikossal fotózkodott a bukott kormányfő

Szélsőségek szövetsége

A zsidók és a cigányok kiszorításáról is ábrándozott a jobbikos Tóth Péter, aki mellett immár Gyurcsány Ferenc és pártja is teljes mellszélességgel kiáll az előválasztási színjátékon.

Zsidózó és cigányozó jobbikossal fotózkodott a bukott kormányfő
A bukott miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc
Fotó: MH

Mi több, a bukott kormányfő kampányol is neki. A hatmilliós Jakab Péter embere, Tóth Péter a szélsőséges Kuruc.info portálon 2014-ben megjelent cikk kapcsán – amely arról szólt, hogy a térség iskoláiban nem kértek zsidó hitoktatást – azt mondta: „Köszönöm minden Csongrád megyei jobbikos harcostársamnak a munkáját!” Egy olyan írás kapcsán, amely a zsidóságot a világ problémájának állította be, ezt közölte: „1920-ban is már látták a problémát.”

„A végsőkig harcolunk a liberális söpredékek és a genetikai hulladékok ellen” – jelentette ki a nyolc évvel ezelőtti Pride felvonulás nyomán Tóth, akit épp ezen kijelentések miatt az a DK-s Binszki József akart lemondatni, aki most Gyurcsány és Jakab háttéralkuja miatt egy másik szegedi körzetben indul az előválasztási színjátékon. A bukott miniszterelnök egyébiránt azért tette parkolópályára Binszkit, hogy legyen valódi kihívója Botka László polgármester emberének. Azonban esélye nemigen lehet a színjátékban, mivel új állomáshelyén Szabó Sándor eddig kétszer győzni tudott.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink