Belföld

„Sokadszorra bizonyosodott be, hogy a baloldal bevándorláspárti”

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Karácsony Gergely főpolgármester egy interjúban elárulta, hogy a migránsok jogainak biztosítása a baloldal programjának részét képezi.

„Sokadszorra bizonyosodott be, hogy a baloldal bevándorláspárti”
Hollik István
Fotó: MH

Hollik István csütörtöki videonyilatkozatában hangsúlyozta: Karácsony Gergely augusztus 1-jén interjút adott a Die Zeit nevű német hetilapnak, amelyben azt mondta, hogy a menekültek jogainak biztosítása erkölcsi kötelesség, és programjuk részét képezi, de ezt semmilyen plakátra nem fogják feltenni.

A kormánypárti politikus szerint ezzel sokadszorra bizonyosodott be, hogy a baloldal a bevándorlás pártján áll. Ugyanakkor joggal merül fel az a kérdés is, hogy mit jelentenek pontosan a menekültek jogai, amelyekről a főpolgármester beszélt - mondta.

Hollik István szerint a bevándorláspártiak ezt már nagyon sokszor elmondták és szavaztak is róla az Európai Parlamentben: a migránsok családegyesítését, beengedésük felgyorsítását és pénzügyi támogatásukat. Ez a gyakorlatban még több migráns beengedését jelentené Európa és Magyarország területére - mondta.

„Na, ez az a bevándorláspárti politika, amiből mi nem kérünk” - jelentette ki Hollik István.

Kapcsolódó írásaink

Semmi nem változik baloldalon

ĀHollik: Karácsony Gergely megerősítette, hogy a baloldal továbbra is bevándorláspárti, de ezt el akarják hallgatni a választók elől