Belföld

A Momentum beengedné az LMBTQ-propagandát az iskolákba

A Momentum elnöke, Fekete-Győr András szavazatszerzés reményében különböző ígéreteket tett az LMBTQ-közösségnek. Donáth Annával közösen melegeknek, transzneműeknek és egyéb szexuális kisebbségek tagjainak ígérték meg, hogy ha kormányra kerülnek, Magyarországon is házasodhatnak és gyermekeket fogadhatnak örökbe az azonos nemű párok, és a nemátalakító műtéteket, valamint az iskolai felvilágosítást is támogatják.

A Momentum beengedné az LMBTQ-propagandát az iskolákba
Fekete-Győr András és Donáth Anna bemutatta a párt LMBTQ+ programját
Fotó: Facebook/Fekete-Győr András

A Momentum programjából kiderül, hogy semmi mást nem akarnak, csak kiszolgálni a benyomuló LMBTQ-lobbit. Az iskolába a szexuális felvilágításon kívül, bevinnék a nemátalakítást és az azonos neműeket propagáló brüsszeli hangokat, ezzel is megfosztva a szülőt attól a jogától, hogy dönthessen gyermeke neveltetéséről. 

A nemváltást is engedélyeznék, bár azt nem tudták megmondani, hogy a gyermekek esetében is így gondolják-e: „biztosítani kell a nem- és névváltoztatás jogát.” Innen is látszik, hogy a Momentum még mindig Brüsszel és az LMBTQ-aktivisták érdekeit tartja előbbre valónak, mint a magyarok akaratát. 

Ezzel a lépéssel a Momentum ismételten bebizonyította, hogy a pártot Brüsszelből irányítják, mivel gondolkodás nélkül hajtják végre az onnan érkező ukázokat. Nem meglepő módon a baloldali párt követelései szinte szóról szóra megegyeznek azzal, amit az Európai Bizottság követel a magyar kormánytól.

Ahogy Orbán Viktor is elmondta a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának, Brüsszel szeretné, ha beengednénk az LMBTQ-propagandistákat az iskolákba - derül ki az uniós levélből. A Bizottság szerint az iskolában vannak olyan jogok, amik megelőzik a szülői jogokat. Az Unió szerint az európai szabadságeszmény kiteljesedését várják ettől, és most a nemek területén is szabadon lehet dönteni - mondta a kormányfő. A gyerek nem a felnőtt szabadság kérdésébe tartozik - tette hozzá. Ez nem szabadság, hanem gyermekvédelmi kérdés.

Orbán Viktor kifejtette, hogy Brüsszel szeretné, ha a nemváltoztató műtéteket népszerűsítenék az iskolában. Ki akarják venni a gyermekek nevelését a kezünkből. 

Kapcsolódó írásaink