Belföld

Minden korábbinál nagyobb szabású programsorozat lesz idén Szent István ünnepén

Minden korábbinál nagyobb szabású, négynapos programsorozat lesz idén augusztus 20. alkalmából - közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár kedden Facebook-oldalán.

Minden korábbinál nagyobb szabású programsorozat lesz idén Szent István ünnepén
A tűzijáték a Parlament előtt 2019. augusztus 20-án
Fotó: MH/Purger Tamás

„Készen állunk arra, hogy egy minden korábbinál nagyobb szabású, négynapos programsorozattal ünnepeljük idén Szent István napját” - tudatta Kovács Zoltán.
„Ezen a napon több mint ezeréves történelmünkre emlékezünk, amely megérdemli, hogy méltó módon, többnapos eseménysorozat keretében ünnepeljük meg” - fogalmazott.

Kovács Zoltán hangsúlyozta, hogy Magyarország - Európa egyik legsikeresebb oltási kampányának köszönhetően - legyőzte a koronavírus-járvány harmadik hullámát.

Ez egyet jelent a régi, megszokott élet fokozatos visszanyerésével, Magyarország újraindításával - tette hozzá.

Az augusztus 20-ai nemzeti ünnep lebonyolításáért felelős operatív törzset Kovács Zoltán vezeti. A testület a korábbi gyakorlathoz hasonlóan megkezdte az augusztus 20-ai Szent István-nap biztonságos megrendezésének előkészítését - derült ki a bejegyzésből.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

Donnarumma: Nem vettem észre, hogy győztünk

ĀCsak amikor a csapattársaim rohantak felém, akkor döbbentem rá, hogy vége, mi vagyunk az Európa-bajnokok - emlékezett vissza az angolok elleni büntetőpárbaj utáni pillanatokra az olasz kapus