Belföld

Nacsa: Nem engedünk a liberális nyomásgyakorlásának

A Fidesz és a KDNP nem enged a „liberális hálózat politikai nyomásgyakorlásának”, az az álláspontjuk, hogy a magyar családok dönthessék el, hogyan nevelik gyermekeiket - mondta a KDNP frakciószóvivője csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában.

Nacsa: Nem engedünk a liberális nyomásgyakorlásának
Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Nacsa Lőrinc - a kormánypártok véleményét összegezve - hangsúlyozta: a szülő dolga és felelőssége, hogy orientálja gyermekét a szexuális nevelés területén, másnak ebbe nincsen beleszólása.

A pedofilok elleni szigorú fellépés mellett erről is szól a nemrég elfogadott gyermekvédelmi törvény - mutatott rá Nacsa Lőrinc.

A liberálisok viszont ezt másként látják, és „ránk akarják erőltetni saját világnézetüket”. Ezért támadják most hazánkat - mondta. Kijelentette: nem fognak engedni a liberális hálózat politikai nyomásgyakorlásának.

„Mi úgy gondoljuk, hogy a magyar családok dönthessék el”, hogyan nevelik gyermekeiket, és az állam milyen törvényekkel segítse és védje őket - mutatott rá a KDNP frakciószóvivője. Kiemelte: ez egy fontos társadalmi kérdés, ezért is szerepel a nemzeti konzultációban.

Nacsa Lőrinc közölte, arra bátorítanak mindenkit, hogy mondja el a véleményét, és együtt üzenjék meg Brüsszelnek: a magyarok sorsáról csak a magyarok dönthetnek.
 

Kapcsolódó írásaink