Belföld

Sorosék támadásba lendültek

A Soros György bevándorláspárti spekuláns által finanszírozott álcivil szervezetek indítottak nemzetközi lejáratókampányt Magyarország ellen a pedofilellenes és gyerekvédelmi törvény miatt - ez derül ki, ha végigvesszük a tiltakozó szervezetek listáját, amelyek Brüsszelben is erőteljes lobbitevékenységet folytatnak - írja az Origo. 

Sorosék támadásba lendültek
George és Alexander Soros
Fotó: Facebook

Az elmúlt napokban az UEFA-tól Brüsszelig nemzetközi össztűz zúdult Magyarországra, azért, mert az országgyűlés elfogadott egy törvénycsomagot a gyermekek védelme érdekében, amely a pedofilok ellen, a gyerekek és a szülők jogai mellett áll ki.

A pedofilellenes törvényt a Soros György amerikai milliárdos által finanszírozott álcivil szervezetek homofóbtörvénynek kezdték hazudni, annak ellenére, hogy az legkisebb mértékben sem irányul a homoszexuális emberek ellen, és nem is vonatkozik a 18 év felettiekre (természetesen, amennyiben nem követnek el pedofil bűncselekményt, de itt sem tesz különbséget a nemi irányultság között) - emeli ki a portál. 

Soros Györgynek - részben politikai és üzleti céljai miatt - az illegális és tömeges migráció volt személyes ügye, addig fia, Alexnek az LMBTQ-propaganda a személyes ügye. Az apja által finanszírozott szervezetek egyre inkább neki akarnak megfelelni, mivel fokozatosan ő veszi át a Soros-birodalom vezetését.

A kampányt Gerald Knauss irányítja most is. A Nyílt Társadalom Alapítvány egykori ösztöndíjasa, Gerald Knuass,  a Soros Györgyhöz köthető European Stability Initiative (ESI) elnöke, a spekuláns lobbistája kedden nyilvános Twitter-bejegyzésben kelt ki az UFEA ellen, mivel az megtiltotta, hogy a müncheni aréna politikai okokból szivárványszínű kivilágítást kapjon a német-magyar focimeccs idején.

A Soros álciviljei által Magyarország ellen indított kampány kísértetiesen hasonlít arra, amikor hazánkat az illegális migráció elutasítása miatt támadták, „egész véletlenül„ pontosan ugyanezek a szervezetek, „szintén véletlenül” Gerald Knaus vezénylete alatt.

Az Amnesty International Magyarország június 18-án a magyar-szlovák határon helyezett ki olyan táblákat, amelyen áthúzták az „LMBTQI Szabadság Zónája„ háromnyelvű (magyar, angol, orosz) feliratot. Ami azért is kevésbé szerencsés ötlet, mert  mert Szlovákiában, Magyarországgal ellentétben, nem ismerik el az azonos neműek bejegyzett élettársi kapcsolatát sem.

A Amnesty International Magyarország közösségi oldalai továbbra is tele vannak genderpropagandával.  Természetesen készültek a müncheni magyar-német meccsre is két migránsbarát propagandaanyag publikálása között.

 Civil Liberties Union for Europe honlapján, a „képzés” rovatban Israel Butler és Valentin Toth tollából jelent meg egy írás, „Aktivisták: hogy ne beszéljetek a mérgező törvényekről„ címmel. Valentin Toth a budapesti ELTE hallgatójaként diplomázott, és korábban – egyebek közt – digitális újságírással foglalkozott.

A június 18-ai írás fő mondanivalója az, hogy a pedofilellenes törvény elnevezés használatával hibáztak az ezt támadó erők. Éppen ezért a szerzők azt tanácsolták az újságíróknak, hogy „meg kell állniuk egy pillanatra, és végiggondolniuk azokat a szavakat, amelyeket a beszámolóikban és a kampányaikban használnak.” Ezek után - láss csodát -  hvg.hu múlt hétfőn „homofóbtörvényként„ kezdte emlegetni a jogszabályt, 26 óra leforgása alatt 9 cikkben említve ezt a kifejezést, majd más baloldali propagandalapok is elkezdték követni. 

A Civil Liberties Union for Europe közösségi oldalai egyébként szintúgy tele vannak a magyar pedofilellenes törvény ellen uszító tartalmakkal.

Human Rights Watch is kivette részét a Magyarország ellen a gyermekvédelmi és pedofilellenes törvény kapcsán indított nemzetközi fake news-kampányból.

Objektum doboz

A sorból nem maradhatott ki a Magyar Helsinki Bizottság sem, amely már a kezdetektől álhíreket terjesztett a pedofiltörvényről.

A fentiek jól mutatják, hogy megint ugyanaz zajlik, mint amikor Magyarország megállította az illegális migránsáradatot: a Soros-birodalom azonnal egyszerre mozdult meg és próbálta támadni hazánkat. Akkor is jelentős lobbierőt vetettek be Brüsszelben, és most is. 

Soros fia egyébként jó ismerőse és nagy kedvelője Mark Rutte holland kormányfőnek, aki a napokban azt mondta, Magyarországnak vissza kell vonnia a törvényt és le kell térdelnie. Alex Soros tavaly az Instagramon méltatta a vele egy asztalnál ülő Rutte beszédét a Müncheni Biztonságpolitikai Konferencián.

Alex Soros tavaly az Instagramon méltatta a vele egy asztalnál ülő Rutte beszédét a Müncheni Biztonságpolitikai Konferencián
Alex Soros tavaly az Instagramon méltatta a vele egy asztalnál ülő Rutte beszédét a Müncheni Biztonságpolitikai Konferencián
Fotó: Instagram

Kedden pedig szintén a közösségi oldalon kommentár nélkül megosztotta a Washington Post amerikai cikkét arról, hogy a holland liberális politikus azt nyilatkozta: „Ha Magyarország nem szereti az LMBTI-jogokat, lépjen ki az EU-ból.”

Kapcsolódó írásaink