Belföld

Van mit a tejbe aprítania az oltásellenes „szakértőnek”, Komáromi Zoltánnak

Baloldali közpénzcsapok

Hatezer forintos órabér, több százezres megbízások – a baloldali vezetésű önkormányzatok nem sajnálják a közpénzt Komáromi Zoltántól.

Van mit a tejbe aprítania az oltásellenes „szakértőnek”, Komáromi Zoltánnak

Közismert, a Gyurcsány-párt egészségpolitikusa az ATV-ben korábban közölte: „n vitatkozom azzal, hogy bármilyen vakcina jobb, mint a betegség.” Ezután még a gyurcsányista kötődésű orvosi kamara is etikai eljárást helyezett kilátásba ellene. Most, hogy az Origo cikkéből kiderült, Komáromi anyagilag erősen függ a baloldaltól, feltételezhető, nem véletlenül vett részt az amúgy civilben háziorvosként is praktizáló politikus a Gyurcsány-féle oltásellenes kampányban. A momentumos vezetésű Terézvárostól két szerződése is volt.

A megszüntetett kontraktus alapján Komáromi iskola-egészségügyi szolgálatot látott el a Terézvárosi Egészségügyi Szolgálat kötelékében. A mellékletek szerint heti tíz órát kellett rendelnie, ebből havonta csaknem kétszázötvenezres bevétele származott. Egy másik szerződés szerint Komárominak foglalkozás-egészségügyi alapellátás szakorvosi ellátást kell nyújtania. A Niedermüller Péter-féle VII. kerülettől szintén van szerződése, 2025-ig tizenkétmilliót is hazavihet Erzsébetvárosból. Újbuda is foglalkoztatta Komáromit, innen másfél millió jutott neki.

Kapcsolódó írásaink