Belföld

Volner János: Nincs helye homoszexuális propagandának az iskolában

Sem az óvodában, sem az iskolában nincs helye a homoszexuális propagandának - jelentette ki a Volner Párt elnöke szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Volner János: Nincs helye homoszexuális propagandának az iskolában
Volner János független országgyűlési képviselő
Fotó: MH/Papajcsik Péter

Volner János azt mondta: felháborítónak tartja, hogy melegszervezetek reklámpropagandát fejtsenek ki óvodákban, iskolákban, egyéb oktatási intézményekben. A homoszexuális közösségeknek azt tanácsolta: vegyék tudomásul, hogy a gyermekeket békén kell hagyniuk, „a magyar emberek ebből nem kérnek”.

A pártelnök visszautasította az amerikai nagykövetség nyilatkozatát, amelyben aggodalmaikat fejezik ki az általa is támogatott pedofilellenes törvény keddi elfogadása miatt.

A homoszexuális szervezetek által szervezett tüntetést azért is tartja felháborítónak, mert ezek a szervezetek nem tettek meg mindent azért, hogy elhatárolódjanak azoktól, akik folyamatosan a beleegyezési korhatár leszállításával kampányoltak, és „megpróbálták a pedofíliát törvényessé tenni Európában, így Magyarországon is”.

Volner János fontosnak nevezte, hogy Magyarország védje meg a gyermekeket minden pedofil vagy homoszexuális témájú támadással, reklámpropagandával szemben.

Kérdezték a pártelnököt, mi a véleménye arról, hogy Vadai Ágnes (DK) szerdán bejelentette egy olyan „valódi pedofilellenes” javaslat beterjesztését az Országgyűlés elé, amely feltárja az egyházon belüli pedofil bűncselekményeket. Volner János válaszul közölte: undorítónak tartja, hogy a baloldali politikusok folyamatosan az egyházak, különösen a keresztény egyházak ellen hergelnek, úgy téve, mintha azok pedofilok lennének.
 

Kapcsolódó írásaink