Belföld

Elismerte, hogy hazudott egy török tévének Karácsony

Elismerte Karácsony Gergely, hogy valótlanságokat állított egy török televíziónak adott interjúban tavaly év végén.

Elismerte, hogy hazudott egy török tévének Karácsony
Alkalmatlan páros: Karácsony Gergely és a bukott kormányfő
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A főpolgármester a Hír TV-nek azt mondta, hogy a kampányában megígért Városháza parkot valóban nem alakították még ki, ahogy Budapest közlekedési változtatásairól sem egyeztettek minden szervezettel. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója már meg sem lepődik azon, hogy Karácsony Gergelyt hazugságon kapják.

Hollik István már korábban is azt mondta, Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely a múlt politikáját hoznák vissza, amire az emberek egyszer már nagyon határozottan nemet mondtak, azért, mert a baloldal politikája, Gyurcsány Ferenc politikája a csőd szélére sodorta Magyarországot. Karácsony Gergely főpolgármester programja semmi újdonságot nem tartalmaz a korábban bemutatott baloldali programhoz képest, amelyet Gyurcsány Ferenc DK elnök „tollba mondott” - véli a politikus.

Objektum doboz

Ahogy beszámoltunk róla több cikkünkben is, a baloldal Gepettójának, Gyurcsány Ferencnek keze munkáját „dicséri” a főpolgármester minden megmozdulása. De valószínű, kedves fabábu helyett ő pontosan ezt a sunyi alakot akarta kifaragni, akitől azt reméli, a hónapok során senkinek a lábára nem lép majd annyira, hogy ne lehessen az ellenzéki előválasztásnak csúfolt Gyurcsány-show győztese. A 2022-es választások után pedig Gyurcsány Ferenc visszatér és láthatóvá válnak a bábfigurára már régen ráakasztott kötelek.

Kapcsolódó írásaink

Lezárták a Lánchidat

ĀMinden eddiginél nehezebbé vált a közlekedés Budapesten - Láng Zsolt: Ha Karácsony idejében kihirdeti a felújításról szóló pályázatot, már kész lenne a Lánchíd