Belföld

Folytatódik az előválasztási komédia

Gy. Németh Erzsébetet, a Demokratikus Koalíció (DK) főpolgármester-helyettesét támogatja a Jobbik Újbudán - jelentette be Jakab Péter, a párt elnöke közösségi oldalán.

Folytatódik az előválasztási komédia
Gy. Németh Erzsébetet, a Demokratikus Koalíció (DK) főpolgármester-helyettesét támogatja a Jobbik Újbudán
Fotó: Facebook/ Jakab Péter

A baloldali politikus jó ideje Gyurcsány Ferenc bábjaként politizál, az elmúlt napokban egyre-másra jelenti be, hogy pártja politikusai helyett a DK jelöltjeit részesíti előnyben. Mint ismert, Orbán Viktor kormányfő a parlament hétfői ülésén Gyurcsány Ferenc bohócának nevezte Jakab Pétert.

Világossá vált: Gy. Németh Erzsébethez hasonló, „harcedzett” politikusokra van szükség az Országgyűlésben is„ - a Jobbik elnöke így közölte, hogy pártja nem indít jelöltet az újbudai körzetben, hanem inkább a DK politikusát támogatja.

Objektum doboz

Az elmúlt napokban nem ez volt az első alkalom, hogy a Jobbik hivatalosan is beállt egy-egy Gyurcsány-párti politikus mögé: a XV. kerületben Barkóczi Balázs pártszóvivőt, a II. kerületben a két hírtelevízióban is megbukott riportert, Kálmán Olgát, az újpesti körzetben a botrányokkal teli Varju Lászlót, valamint a székesfehérvári Ráczné Földi Juditot támogatják.

Kapcsolódó írásaink