Belföld

Kénytelen volt reagálni az Emmi a HVG botrányos álhírére

A szélhámosság határát súrolja Kunetz Zsombor állítása - reagált a HVG álhírére az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Kénytelen volt reagálni az Emmi a HVG botrányos álhírére
Kásler Miklós az emberi erőforrások minisztere
Fotó: Facebook/Kásler Miklós

Egy kiszivárogtatott belső munkaanyag és Kunecz Zsombor véleménye alapján íródott a cikk, aki a Kúria ítélete szerint nem egészségügyi szakértő és ez a megnyilvánulása a pandémia idején a szélhámosság határát súrolja - emelik ki.

A MOK-ra hivatkozva érdemes tisztázni, hogy amikor az állami kórházak vezetőinek kiválasztására a kormány szakembereket jelölt a bizottságba, akkor Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere írásban, hivatalos levélben is felkérte Kincses Gyulát, a Magyar Orvosi Kamara elnökét, aki elfoglaltságára hivatkozva nem vállalta a megbízást - emlékeztet az Emmi közleménye.

Az egészségügyben elért sikereket nem megalapozatlan politikai támadásokkal kellene megpróbálni kisebbíteni, hanem közösen tenni az élet újraindításáért - teszik hozzá.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom