Belföld

Gulyás Gergely: Így gyárt álhíreket a baloldali média

Így gyárt álhíreket a baloldali média. A magyar miniszterelnök és az Európai Bizottság elnökének találkozója kifejezetten baráti volt. Ott voltam, a Bizottság elnöke részéről egy szó sem hangzott el abból, amit a Népszava a szájába ad - írja Facebook-bejegyzésében Gulyás Gergely.

Gulyás Gergely: Így gyárt álhíreket a baloldali média
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A Miniszterelnökséget vezető miniszter azt írja: ahogyan Magyarország, úgy a 27 tagállamból 20 másik sem akarja államadósságát további uniós hitellel növelni. A helyreállítási tervet pedig számtalan konstruktív egyeztetés után ma este nyújtjuk be, tehát logikailag könnyen belátható, hogy nem lehet “visszadobni” azt, amit be sem nyújtottunk.

A Népszava régi komcsi szokás szerint hazudik, a 24.hu pedig örömmel terjeszti - emeli ki.

Ez nem újságírás, hanem baloldali kampány. Ezek nem újságírók, hanem politikai aktivisták. A 24.hu jelszót válthatna: 24.hu - friss hazugság - valótlan tartalom - zárja sorait.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom