Belföld

Uszítás helyett el kellene számolnia Czeglédynek

DK-s önleleplezés

Az oltásellenes baloldal folyton leleplezi magát, most éppen Gyurcsány Ferenc háziügyvédje, a hatmilliárd forintos költségvetési csalással vádolt Czeglédy Csaba tolmácsolta főnöke és a DK álláspontját – reagált Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium államtitkára lapunknak arra, hogy Czeglédy hétfőn közösségi oldalán polgári engedetlenségre buzdította a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezőket, azt javasolva, ha nem akarják őket beengedni valahová, forduljanak az ombudsmanhoz.

Uszítás helyett el kellene számolnia Czeglédynek
Völner Pál
Fotó: MH

„El kell árasztani a hatóságot a bejelentésekkel” – írta Czeglédy, arra hivatkozva, hátrányos megkülönböztetésről és a szabadságjogok korlátozásáról van szó. Szerinte a kormány erőlteti a kínai oltóanyagot. Völner kijelentette: „hiába mondják el nap mint nap, hogy ők nem oltásellenesek, mindig kibújik a szög a zsákból.

A már korábban elítélt és jelenleg is büntetőeljárás alatt álló Czeglédynek inkább az általa eltüntetett pénzzel kellene elszámolnia, ahelyett, hogy az oltás és a védettségi igazolvány ellen uszít. Teljesen világos, hogy a baloldalnak nem érdeke a járvány megfékezése, csak az, hogy elbizonytalanítsa az embereket, és ezzel akadályozza a járvány elleni sikeres védekezést” – állapította meg az államtitkár.

Kapcsolódó írásaink

Czeglédy uszít

Ā„Maximum a nyár végig kell kibekkelni a mostani helyzetet, mert ősztől nem fogják tudni már a korlátozásokat fenntartani” – írja Gyurcsány barátja az oltásellenesek védelmében