Belföld

Aradszki András újra munkába állt

Aradszki András képviselő A súlyos koronavírus fertőzése miatt 50 napig élet és halál között járt, hónapokig lábadozott, és ma már munkába is állt.

Aradszki András újra munkába állt
A KDNP politikusának újra meg kellett tanulnia járni
Fotó: Facebook/Aradszki András

„Aradszki András képviselőtársunk a súlyos koronavírus fertőzése miatt 50 napig élet és halál között járt, de a Jóisten végül nem engedte eltávozni. Hónapokig lábadozott, és ma már munkába is állt. Jó újra együtt!” – írta ki a Facebookra kedden Kocsis Máté a Fidesz parlamenti frakcióvezetője.

„Azt mondják, nagyon ritka, aki ilyen helyzetből felépül, mint én” – mondta korábban a Mandinernek nyilatkozva betegségéről. Azt is elárulta, ezt három dolognak tulajdonítja: az orvosi hozzáértésnek, annak, hogy a kór viszonylag erős fizikai állapotban találta, s a rengeteg együttérzésnek, amivel találkozott. A családja, a barátai, az ismerősei, a munkatársai és képviselőtársai is imaláncokat szerveztek érte.

A politikus visszatéréséről szóló videót Orbán Viktor is megosztotta, „Üdv újra a fedélzeten, András” - írta a kormányfő a közösségi oldalán.

Objektum doboz

Aradszki András jogász, energiaügyért felelős államtitkár, a Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési képviselője, Érd korábbi alpolgármestere.

Kapcsolódó írásaink

Van lejjebb

ĀSzabó Tímea hazudott a kormánypárti képviselők oltásáról - hívta fel a figyelmet Kocsis Máté