Belföld

„László Imre fejezze be az újbudai ingatlanvagyon kiárusítását!”

Az újbudai ingatlanvagyon „kiárusításának befejezésére” szólította fel a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) parlamenti frakcióvezetője a XI. kerület polgármesterét pénteken.

„László Imre fejezze be az újbudai ingatlanvagyon kiárusítását!”
László Imre
Fotó: MH

Simicskó István videoüzenetében kiemelte: aggódva figyelik, hogy alig másfél évvel az önkormányzati választások után, a szertefoszlott kampányígéretekkel szemben László Imre vezetésével milyen könnyelmű vagyongazdálkodást valósítanak meg a baloldal politikusai Újbudán.

Folytatják a 2010 előtt „bevált” baloldali hagyományt, azaz a kerület érdekeit szolgáló, értékteremtő beruházások helyett - indoklás és az újbudaiak véleményének kikérése nélkül - végeláthatatlan ingatlaneladásokba fognak - fűzte hozzá.

A kormánypárti politikus a Gellérthegyen, a volt Habilitációs Fejlesztő Központ épülete előtt felvett nyilatkozatában úgy vélekedett: mindezzel hosszú távon súlyos veszteségeket és visszafordíthatatlan károkat okozhatnak a városrésznek, „ezáltal gyermekeinket foszthatják meg örökségüktől”. Megjegyezte: a központ még Újbuda tulajdonában van, egyike annak a közel száz ingatlannak, amit eladásra szánnak.

Simicskó István arra szólította fel a DK-s politikust, hogy hagyjon fel „a kerületi ingatlanvagyon kiárusításával” és irányítsa városatyához méltó felelősséggel Újbudát.

Kapcsolódó írásaink