Belföld

Nem sajnálja a pénzt hű embereitől Baranyi a járványban sem

Drága propaganda

Miközben Baranyi Krisztina mostanában leginkább a kínai Fudan egyetem ügyével foglalkozik, s már bejelentette, hogy Ferencváros polgármestereként helyi népszavazást kezdeményez a fejlesztés megakadályozására, az egy személyben hozott önkormányzati határozatok azt mutatják, hogy hű embereiről nem felejt el gondoskodni.

Amint azt a Kontra.hu megírta, az LMP-s alpolgármester, Reiner Roland havi illetménye 235 ezer forinttal emelkedik, így összességében 1 055 315 forintot keres majd. Baranyi nem sajnálja a támogatást a Ferencvárosi Média Nonprofit Kft.-től sem, amely az önkormányzat kommunikációs cége, feladata egyelőre a 9 Magazin és a 9 TV tartalmainak előállítása, ám ígéretük szerint a jövőben további médiumokat is indítanak majd.

A céggel Baranyiék 2025. december 31-ig szóló közszolgálati szerződést kötöttek a nemrég közzétett határozat alapján. A Kontra információi szerint az új médiacég működtetése több mint százmillió forintba kerül majd évente. A 9 Magazin eddigi számai leginkább balliberális propagandát tartalmaztak, helyi ügyekről alig esett szó, a havilap márciusi címlapján pedig a nemrég Ferencvárosban felállított (majd összetört), eleve provokációnak szánt, szivárványszínű szabadságszobor látható.

Kapcsolódó írásaink

„A rozsda a város aranya”

ĀÚjrahasznosítják az ipar által elhagyott területeket, amelyek közel vannak a belvároshoz, és remek közlekedési adottságokkal rendelkeznek. Nyolcezer kollégiumi férőhely is létesül