Belföld

Kocsis Máté: Gyurcsányék célja, hogy minél több beteg és halott legyen

Gyurcsányéknak bevallottan az a stratégiájuk, hogy minél több beteg és halott legyen, mert az majd politikai előny lehet 2022-ben, azért terjesztik a sunyi tévinformációikat is a vakcinákról, hogy eltántorítsák az embereket - írta legújabb Facebook-posztjában Kocsis Máté. 

Kocsis Máté: Gyurcsányék célja, hogy minél több beteg és halott legyen
Gyurcsány Ferenc
Fotó: MH

„Kiakadt a hazudós, nem kicsit, nagyon! Sosem szerette, ha szembesítik a bűneivel, pedig most bizony ez fog történni” - kezdte bejegyzését a Fidesz frakcióvezetője, aki szerint tegnapi posztja alapján az idegesíti Gyurcsányt, hogy a nagyobbik kormánypárt telefonos kampányt indít az a baloldal oltásellenességéről.

„Igen, mindenkinek tudnia kell, miféle gazemberek azok, akiknek bevallottan az a stratégiájuk, hogy minél több beteg és halott legyen, mert az majd politikai előny lehet 2022-ben. Azért terjesztik a sunyi tévinformációikat is a vakcinákról, hogy eltántorítsák az embereket. Az sem izgatja különösebben őket, ha ez életekbe kerül” - fogalmazott a kormánypárti politikus.

Objektum doboz

„Mindez pedig Gyurcsány ötlete volt, szóval hiába akarja megúszni, nem fogja. Örülök, hogy zavarja a kampányunk, ezek szerint a közepébe talált. Sose higgyenek neki, mindenki oltassa be magát! Hajrá Magyarország!” - zárul Kocsis Máté posztja.

Kapcsolódó írásaink