Belföld

Nacsa: A baloldal vonja vissza oltásellenes nyilatkozatát!

Az oltásellenes nyilatkozatának visszavonására szólította fel a baloldalt Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője szerdán.

Nacsa: A baloldal vonja vissza oltásellenes nyilatkozatát!
Nacsa: A baloldal vonja vissza oltásellenes nyilatkozatát!
Fotó: MTI/Illyés Tibor

A kormánypárti politikus videonyilatkozatában felidézte, hogy a határozati javaslatot 50 képviselő írta alá, köztük Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter és Szabó Tímea. Ők azok, akik a leghangosabban támadják a járvány elleni védekezést, és azt követelik, hogy tiltsák be a keleti vakcinák használatát Magyarországon.

Nacsa Lőrinc szerint ha a baloldalon múlt volna, ma nem 3 millió, hanem sokkal kevesebb ember lenne beoltva.

Emlékeztetett: kedden ezért arra kérték a baloldalt, vonja vissza oltásellenes javaslatát, ezt azonban nem tették meg. Értékelése szerint ez is mutatja, az oltásellenes baloldal folytatja az emberek elbizonytalanítását a vakcinákkal kapcsolatban.

Objektum doboz

A vírus elleni küzdelemben ugyanakkor nincs helye az ilyen felelőtlen magatartásnak, azt csak a védőoltásokkal tudják legyőzni - rögzítette.

Arra kérnek mindenkit, ne higgyenek az oltásellenes baloldalnak, regisztráljanak, és oltassák be magukat. Minden vakcina biztonságos és hatékony - jelentette ki a KDNP frakciószóvivője.

Kapcsolódó írásaink