Belföld

Regős Mátyás: A vírus megmutatta, hogy képtelen pótolni a személyes találkozásokat az online tér

Vakcinainfó

Elsők között regisztráltam, aztán három hete meg is kaptam az oltás első felét. Elsősorban egészségügyi szempontok miatt beszélek mellette – mondta a Magyar Hírlapnak Regős Mátyás költő, író.

Hozzátette, örül, ha a rokonok, a szomszéd meg a postás is regisztrál, mert minél hamarabb le kell venni a terhet az egészségügyi dolgozók válláról.

„Kórházban dolgozó családtagoktól, barátoktól tudom, micsoda emberfeletti munkát végeznek minden egyes nap, ez a minimum, amit meg kell tennünk” – fogalmazott. Állítása szerint az alapján, amennyire el tud igazodni a témát övező elképesztő médiazajban, úgy hiszi, ez az egyetlen megoldás, hogy a közösségeink újra működni tudjanak, hogy emberek között, egymással éljük az életünket.

„A vírus pozitív következménye számomra, hogy rámutatott, mekkora szükségünk van egymásra, alig lehet egyedül, bezárkózva élni, az online tér képtelen pótolni a személyes találkozást. Erre az oltás a megoldás” – hangsúlyozta Regős Mátyás.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom