Belföld

Kocsis Máté: Hiába erőlködik a baloldal, még mindig oltásellenes

Hiába erőlködik a baloldal, ők nem csak korábban voltak oltásellenesek, hanem most is azok! - írja Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Facebook-oldalán.

Kocsis Máté: Hiába erőlködik a baloldal, még mindig oltásellenes
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Kocsis Máté az oltásellenességet két, a baloldal által benyújtott parlamenti határozattal is bizonyítja, amiket soha nem vontak vissza.

„Kommunikációs trükk és kétszínűség, amikor próbálják letagadni az oltásellenes mondataikat. Irományaikban feketén-fehéren leírták, amit gondolnak. El is mondták ezer helyen, azóta nem is változtattak rajta és soha nem vonták vissza ezeket, mert most is így gondolják” - fogalmaz a frakcióvezető.

Az egyik határozatban

  • megkérdőjelezik a kínai koronavírus elleni vakcina beszerzését és engedélyezését,
  • kétségeket vetnek fel a védőoltás minőségével kapcsolatban, és
  • azt követelik, hogy ne lehessen kínai vakcinával oltani.

Objektum doboz

Kocsis Mát ismertette a másik javaslatot is, amelyben már nem is válogatnak az oltások között, csak úgy általánosan közlik, hogy „a magyarok jelentős része nem bízik a koronavírus elleni vakcinában”. Hozzátette, szeretnék, ha így lenne, sokat tettek érte, de a magyarok többsége bízik a vakcinában.

„Amiben nem lehet bízni, az a baloldal, mert a politikusaik káoszt, minél nagyobb bizonytalanságot, rossz járványkezelést szeretnének, attól várnak politikai hasznot. Ezért is oltásellenesek a mai napig. Hiába a sok mellébeszélés, ez a tény” - zárta bejegyzését Kocsis Máté.

Kapcsolódó írásaink