Belföld

„A baloldal hagyja abba az oltásellenes propagandát!”

A baloldal Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke vezetésével ma is országgyűlési határozatban követeli a kínai és orosz vakcinák használatának felfüggesztését - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK).

„A baloldal hagyja abba az oltásellenes propagandát!”
Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A központ arra reagált, hogy Barkóczi Balázs DK-szóvivő sajtótájékoztatón közölte: pártja arra szólítja fel a kormányt, hogy a koronavírus-járvány elleni védekezés irányítását bízza egy független, szakértőkből álló testületre, és kérjen nemzetközi segítséget a betegek ellátásához.

A KTK közleménye szerint a kínai és az orosz vakcina nélkül ma egymillióval kevesebb ember lenne beoltva Magyarországon.

A járvány sikeres megállításához oltani kell - hangsúlyozták, azt kérve: „a baloldal inkább hagyja abba az oltásellenes propagandát, és Gyurcsány Ferenc, valamint képviselőtársai azonnal vonják vissza a kínai és orosz vakcinák felhasználásának felfüggesztését követelő határozatot”.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom