Belföld

Gyurcsányék egymillió ember beoltását lehetetlenítették volna el

Gyurcsány Ferenc vezetésével 50 baloldali képviselő követeli a kínai és az orosz vakcinák felfüggesztését, erről határozati javaslatot nyújtottak be a parlamentnek. Ennek az azonnali visszavonására szólított fel közleményben a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

„Akik hónapokon keresztül az oltás ellen kampányoltak és kamu videókkal járatták le a magyar mentősöket és kórházi dolgozókat, azok először kérjenek bocsánatot a magyar emberektől! Felszólítjuk a baloldalt, hogy azonnal vonják vissza azt az országgyűlési határozatot, amelyben ötven baloldali képviselő Gyurcsány Ferenccel az élen a kínai és orosz vakcinák felhasználásának felfüggesztését követelte!” - írja közleményében a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

Ha a védekezésben részt vevők közül bárki hallgatott volna Gyurcsány Ferencre, akkor ma már több mint egymillió emberrel kevesebben lennének beoltva, vagyis ennyivel többen lennének kitéve a koronavírus-fertőzés kockázatának, valamint többen is betegedtek és hunytak volna el - mondta Rétvári Bence.

A baloldal hiteltelen és képmutató is, mivel eközben elmennek és maguknak szépen beadatják az oltásokat, akár soron kívül is.

Kapcsolódó írásaink

Jól halad az oltási program

ĀGalgóczi Ágnes: A lakosság 28 százaléka már legalább egy oltást megkapott, míg az európai uniós átlag csupán 13 százalék

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom