Belföld

Kásler: Az orvosok magas terhelés mellett, de változatlan elhivatottsággal dolgoznak

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere ellátogatott a Dél-pesti Centrumkórházba. A Facebookon közzétett videóbejegyzésében szombaton erről a látogatásról számolt be.

Kásler: Az orvosok magas terhelés mellett, de változatlan elhivatottsággal dolgoznak
Koronavírusos beteget látnak el a Dél-pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetben
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

„A Szent László Kórház felkeresésekor nagyon jó benyomásokat kaptam. Kollégáim ugyan magas terhelés mellett, de változatlan elhivatottsággal és lelkesen dolgoznak” - mutatott rá a posztban Kásler, aki szerint az orvosok odaadása a garancia arra, hogy a járvány legnehezebb részén is túljut hazánk.

A miniszter videójában elmondta, hogy az intézmény munaktársai végig részt vettek a klinikai kutatásokban, számos eredményt értek el.

A miniszter továbbá kijelentette, hogy egy év óta az év minden napján, rendkívül nehéz körülmények között dolgoznak.

„Nagyon jó benyomásokat kaptam, ugyanis a kórházi kapacitások nem merültek ki a mostani harmadik hullám legnehezebb időszakában sem. Ez az igazi garancia arra, hogy a harmadik hullám legnehezebb részén is túljussunk, ebben az intézményben is, és a magyar egészségügy egészében is” - zárta bejegyzését Kásler Miklós.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom