Belföld

Kocsis: Gyurcsány aljas, hazug politikai bűnöző

Gyurcsány „aljas, hazug politikai bűnöző, le fogjuk győzni 2022-ben az utánfutóival együtt” - írta Kocsis Máté a Facebookon a bukott miniszterelnök szerdai parlamenti felszólalására reagálva.

Kocsis: Gyurcsány aljas, hazug politikai bűnöző
Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

„Ma reggel egész jó állapotban találták Gyurcsány Ferencet a balatoni nyaralójában, ezért elhozták a parlamentbe, hogy felszólaljon. Beszélt például a lopásért és más bűncselekményekért 4-5-ször börtönre ítélt apjáról, és arról, hogy nem az a fontos, hány embert oltottak be. Pedig de, az a fontos. Lakosságarányosan legtöbbet az EU-ban. Sokat tett Gyurcsány, hogy ne így legyen, de így lett.” - fogalmazott a Fidesz frakcióvezetője.

Kocsis Máté szerint a kormány jó döntést hozott, jó korán, a többi ország csak most ébredezik.

A fideszes politikus kiemelte, Gyurcsány ennek ellenére „foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetéssel vádolta meg a kormány tagjait és közölte, hogy 2022-ben vissza fog jönni (!) és nem lesz kegyelem” 

A bukott, gyenge gazember fenyegetőzésétől eltekintve ennyit arról, hogy vissza akarna vonulni... - fűzte hozzá a DK elnökének kijelentéséhez a kormánypárti képviselő.

Kocsis Máté ugyanakkor emlékeztetett: Gyurcsány Ferenc arról persze nem beszélt, hogy mi van azokkal, akiket az ő vezetésével beszéltek le az oltásról és meghaltak, és vállal-e felelősséget az oltásellenes kampányért, amit hónapokig folytattak.

„Aljas, hazug politikai bűnöző, le fogjuk győzni 2022-ben az utánfutóival együtt” - üzent bejegyzése végén a bukott miniszterelnöknek a Fidesz frakcióvezetője.

Kapcsolódó írásaink