Belföld

Czeglédy ismét lebukott

 Zalaszentgrót város önkormányzatának DK-s polgármestere, Baracskai József a képviselő testület háta mögött kötött megbízási szerződést Czeglédy Csaba ügyvédi irodájával 2020. július 16-án - írta Budai Gyula a Facebook-on közzétett bejegyzésében.

Czeglédy ismét lebukott
Czeglédy Csaba
Fotó: MH/Purger Tamás

Tekintettel arra, hogy 2020. július 16-án már nem volt hatályban a rendkívüli jogrend, így a Czeglédy Csaba Ügyvédi Irodájával kötendő megbízási szerződés vonatkozásában a zalaszentgróti képviselő testületnek kellett volna dönteni - hívta fel a figyelmet Budai Gyula.

A Fidesz parlamenti képviselőjének videóposztjában felvetődik a  kérdés, hogy miért kerülte meg Baracskai József DK-s polgármester a képviselőtestületet és hogy milyen ingatlan panama húzódik a megbízási szerződés hátterében.

Objektum doboz

Izgatottan várom Zalaszentgrót város polgármesterének, Baracskai Józsefnek a válaszát ebben a kérdésben - zárta bejegyzését a politikus.

Kapcsolódó írásaink

Májusban elrajtol a Czeglédy-per

ĀCzeglédy Csaba hét vádlott-társát hallgatja ki a Kecskeméti Törvényszék május közepén, közülük hatra bűnszervezeti bűnsegédként fegyházbüntetést kér a vádhatóság

Czeglédyék fantomcége

ĀTizenötmillió forint tartozással tűnt el a Human Operator Zrt. leányvállalata, amely a baloldal ügyvédje számára igazolta a szakvizsgára bocsátás feltételeinek teljesülését