Belföld

Orbán Viktor: Elérte a 2,5 milliót a beoltottak száma

Fontos mérföldkőhöz érkeztünk: 2,5 millió honfitársunk beoltva! - jelentette be a Facebookon megosztott viseóposztjában Orbán Viktor kedden délután.

„Egy éve háborús időkre emlékeztető állapotok között, korlátozások, kijárási tilalom és személyes veszteségek mellett éljük az életünket. A vírus háborút indított ellenünk és az egyetlen, győzelemmel kecsegtető fegyver ellene a vacina” - mondta Orbán Viktor.

A miniszterelnök hozzátette: egy hónap alatt két és félszeresére sikerült növelni a beoltottak számát. „Ezért holnaptól nyithatnak az üzletek és újraindulhatnak a szolgáltatások” - mondta a kormányfő, hozzátéve: járványügyi intézkedések továbbra is lesznek, s mindenkit arra kért, hogy ezeket tartsák is be.

Objektum doboz

„Az oltást folytatjuk, hasonló tempóban. Az orvosok és az ápolók munkáját köszönöm, a magyar embereket pedig arra kérem, hogy regisztráljanak és vegyék fel az oltást” - mutatott rá a kormányfő.

„Magyarország lehet, Magyarország lesz az az európai ország, ahol a leggyorsabban jut vakcina mindenkinek. Nekünk minden élet számít” - zárta a bejelentést Orbán Viktor.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink