Belföld

Oltás után egyből a kínai vakcinát kezdte el támadni Hadházy Ákos

Hadházy Ákos radikális baloldali országgyűlési képviselő miután megkapta a koronavírus elleni védőoltást, közösségi oldalán kelt ki a kínai vakcina ellen. A baloldali politikusok továbbra is az oltások ellen kampányolnak, de azért magukat beoltatják. 

Oltás után egyből a kínai vakcinát kezdte el támadni Hadházy Ákos
Miután megkapta az oltást, egyből a kínai vakcinát kezdte el támadni Hadházy Ákos
Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Hadházy Ákos szombaton jelezte közösségi oldalán, hogy megkapta az első oltását, és egyúttal azt is elárulta, hogy Modernával oltották be. Hiába volt örömteli a hír, a politikus ezúttal is hosszasan bírálta a kormányt. 

Bejegyzése végén pedig - a baloldal oltásellenes kampányával összhangban - a világ egyre több részén használt Sinopharmot kezdte el támadni. Arról írt, hogy szerinte a 60 évnél idősebbeknek nem szabadna beadni a keleti oltóanyagot, és annak az országba való behozatalát is kritizálta. 

Mint ismert, a baloldal hónapok óta támadja a keleti oltóanyagokat, a Hadházyval szövetségben lévő Demokratikus Koalíció egyenesen a kínai vakcina betiltását követelte hetekkel ezelőtt. A baloldali politikusok tehát a vakcinák ellen próbálják fordítani a közvéleményt, miközben magukat beoltatják.

Kapcsolódó írásaink