Belföld

Kocsis Máté: Téged lebeszélnek, de magukat beoltják

„A gond a kétszínűséggel van: téged elbizonytalanítunk, lebeszélünk, kétségeket ébresztünk, de magunkat azért beoltatjuk, amint lehet, meg akkor is, amikor nem” - így reagált a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön a Facebook-oldalán, arra, hogy Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke megkapta a koronavírus elleni védőoltást.

Kocsis Máté: Téged lebeszélnek, de magukat beoltják
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője
Fotó: MH/Katona László

Kocsis Máté azt írta: „a régi világ miniszterelnöke” megkapta az oltást, és bár flottul ment minden, Gyurcsány Ferenc így is bírálta a kormányt.

A kormánypárti képviselő szerint a gond nem ezzel van, hanem a kétszínűséggel. Kocsis Máté példaként említette, hogy volt olyan baloldali parlamenti képviselő is, aki a kínai vakcinát kapta. László Imre, Hiesz György, Kálmán Olga, most pedig Gyurcsány Ferenc is megkapta a védőoltást. „Kétszínű, számító, gonosz politika” - fogalmazott a frakcióvezető, hozzátéve: „kivételesen vastag bőrt igényel”.

A fideszes képviselő azt írta: az elmúlt hetekben sok ember utasította vissza az oltást csak azért, mert „Gyurcsányék a fülükbe tették az oltásellenes bogarat”. Mindegyik vakcina hatékony és biztonságos - szögezte le a fideszes képviselő, kiemelve: „a balosok mégis csinálták az ezzel ellentétes kampányt, mert sok halott esetén megbukhat a kormány 2022-ben, ahogy mondták”.

„Apropó, megy még a DK oltásellenes online petíciója, amit nemrég indítottak?” - tette fel a kérdést bejegyzése végén Kocsis Máté.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink