Belföld

A baloldali tanácsadó szerint az ellenzéknek ki kéne használni a gyászolók fájdalmát

Erre nehéz, és annál is nehezebb szavakat találni - így reagált Dömötör Csaba arra, hogy Nagy Attila Tibor baloldali tanácsadó a Pesti TV kedd esti adásában egész nyíltan arról beszélt, hogy a baloldalnak célzott kampányt kellene folytatnia a járványban elhunytak hozzátartozóihoz.

A baloldali tanácsadó szerint az ellenzéknek ki kéne használni a gyászolók fájdalmát
Nagy Attila Tibor baloldali stratéga
Fotó: Pesti TV

A baloldali stratéga még azt is kiszámolta, hogy ez hány embert jelent. Szerinte 200 ezer gyászolóval már „egy párt adott helyzetét is el lehet dönteni.”

Nagy Attila Tibor hozzátette, az ellenzék egyelőre „nem tudja kellőképpen kihasználni a gyászból fakadó fájdalmat”.

„Szívesen feltennénk a kérdést, hogy hol van az a pont, amikor egy baloldali párt már kellőképpen kihasználta a gyászolók fájdalmát?” - fogalmazott Dömötör Csaba Facebook-bejegyzésében.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára megállapította: „tényleg nincs határ, amit ne lépnének át, tényleg nincs emberi méltóság, amit figyelembe vennének, és nincs emberélet, ami számítana nekik. Egy dolog viszont időtállóan látszik: a szűnni nem akaró gátlástalanság.”

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

Czeglédyék fantomcége

ĀTizenötmillió forint tartozással tűnt el a Human Operator Zrt. leányvállalata, amely a baloldal ügyvédje számára igazolta a szakvizsgára bocsátás feltételeinek teljesülését