Belföld

Amikor felvesszük az oltást, nemcsak magunkkal törődünk, hanem másokkal is

Vakcinainfó

„Nagyon fontosnak tartom az oltást, elsősorban azért, hogy újra együtt lehessünk a családunkkal, barátainkkal, és hogy enyhüljön bennünk a félelem. Féltjük egymást, magunkat, a jövőt” – mondta a Magyar Hírlapnak Huszti Péter, aki már megkapta a vakcinát.

Amikor felvesszük az oltást, nemcsak magunkkal törődünk, hanem másokkal is
Huszti Péter
Fotó: MH

A Magyar Corvin-lánccal és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett színművész szerint azt is tudatosítani kell az emberekben, hogy amikor felveszik az oltást, nemcsak magukkal törődnek, hanem másokkal is.

„Nem gondoltam volna, hogy az életemben jön egy világjárvány. Mindent, amiben hiszünk, most segítségül kell hívni, bízni kell és remélni, mert fontos, hogy elhiggyük: túljuthatunk ezen a szörnyű helyzeten, amiben most vagyunk” – magyarázta Huszti.

A Jászai Mari-díjas színész nem gondolkodott azon, hogy melyik oltást szeretné, bármelyik – a magyar hatóságok által ellenőrzött – vakcinát elfogadta volna.

„Világéletemben erősen bíztam az orvosokban, eszembe se jut felülbírálni a döntéseiket. Tanárként, színészként, rendezőként én is mindig arra törekedtem, hogy bízzanak bennem, így én is hiszek annak, aki tudja, mit csinál, és jól végzi a munkáját” – tette hozzá a művész.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom