Belföld

Van lejjebb

Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője hazug vádakkal hergelte az olvasóit a Facebookon - írja Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, aki visszautasította a hamis vádakat.

Van lejjebb
Szabó Tímea hazudott a kormánypárti képviselők oltásáról - hívta fel a figyelmet Kocsis Máté
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A Fidesz frakcióvezetője felhívta a figyelmet, hogy Szabó Tímea szavai hamisak. Ha ugyanis igazak lennének, akkor Aradszki András nem lett volna 50 napig élet-halál között, és nem kellene most Bányai Gábor képviselőtársunk gyógyulásáért imádkoznunk.

A kormánypárti képviselőket nem illeti meg semmilyen különleges bánásmód, az a néhány idős képviselő, aki eddig oltást kapott, a kora és egészségügyi állapota miatt a hivatalos oltási rendben kapta - közölte Kocsis Máté. 

„Emlékeztetőül: eddig pont az oltásellenes baloldal képviselői kaptak suttyomban, a regisztrációt megkerülve vakcinát. Hiesz Györgyről és László Imréről van szó. Szabó Tímea akkor hallgatott.”

A Párbeszéd frakcióvezetője tegnapi posztja valótlan állításokat tartalmaz, a 24.hu sumák címadási gyakorlata egy járvány közepén pedig önmagáért beszél. Ez még a politikai támadások között is a színvonaltalanabbak közé tartozik.

A baloldaliak becsapják, alaptalanul hergelik az embereket, és semmilyen hazugság nem drága nekik a járvány közepén - emelte ki a frakcióvezető. 

Röviden: A baloldali politikusok oltásellenes kampányt csinálnak, közben titokban mégis beoltatják magukat, majd bennünket vádolnak meg ezzel.

Kapcsolódó írásaink