Belföld

Hollik: Brüsszel elszúrta a vakcinák beszerzését, a baloldal mégis őket mentegeti

Egyre nagyobb a felháborodás Európa-szerte, a magyar ellenzék mégis az európai uniós bürokraták érdekeit képviseli - fogalmaz közösségi oldalán Hollik István.

Hollik: Brüsszel elszúrta a vakcinák beszerzését, a baloldal mégis őket mentegeti
Hollik: A baloldal nem tárgyalt volna más gyártókkal, így hazánk teljesen ki lenne szolgáltatva az uniós beszerzéseknek
Fotó: MTI/Komka Péter

„Egész Európa attól hangos, hogy Brüsszel mennyire elszúrta a beszerzést. Ausztriától Franciaországig jobboldaliak és baloldaliak, politikusok és médiumok kritizálják egyre élesebben az uniós vakcinabeszerzést, de nem így a magyar baloldal!” – mutat rá a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hollik úgy véli, szerencse, hogy nem a baloldal kormányoz Magyarországon, mert szerinte a baloldali politikusok „valószínűleg széttárt kezekkel néznék a brüsszeli szerencsétlenkedést, mondván, ők nem tehetnek semmit”.

Kiemeli, a baloldal nem tárgyalt volna más gyártókkal, így hazánk teljesen ki lenne szolgáltatva az európai uniós beszerzéseknek, így ma több mint 700 ezer fővel kevesebben lennének beoltva Magyarországon.

„Ez is bizonyítja: ők nem változnak! Brüsszel érdekeit képviselik Magyarországon, nem pedig a magyarokét az Unióban!” – zárja bejegyzését a politikus.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink