Belföld

Volner: Ne károkozással foglalkozzanak az uniós politikusok

A Volner Párt arra szólítja fel az európai vezető politikusokat: a járványhelyzet elhárításával foglalkozzanak és ne azzal, hogy minél több kárt okozzanak Magyarországnak - jelentette ki a párt elnöke kedden Budapesten.

Volner: Ne károkozással foglalkozzanak az uniós politikusok
Volner János
Fotó: MH/Papajcsik Péter

Volner János sajtótájékoztatón azt mondta, minden olyan kísérlet, ami az EU vezető politikusainak részéről beavatkozást jelent a 2022-es országgyűlési választásba, és a baloldalt segítené hatalomra, sérti az európai jogállamiságot.

„Az európai politikusoknak inkább az oltásellenes baloldali pártok ellen kellene fellépniük” - tette hozzá.

Közölte, a Volner Párt elképesztőnek tartja, hogy miközben emberek halnak meg, az Európai Néppárt a baloldallal összefogva azzal van elfoglalva, hogy Magyarország kárára minél hamarabb életbe léptesse az úgynevezett jogállamisági mechanizmust, és ily módon befolyásolja a 2022-es országgyűlési választást.

Úgy értékelt: az európai vezetőket láthatóan frusztrálja, hogy Magyarországnak nem csupán a migráció elleni fellépésben volt igaza, hanem a járvány elleni védekezésben is jól teljesít.

Ebben a helyzetben - folytatta - hazaárulónak tartják a Donáth Annához (a Momentum európai parlamenti képviselője) és a DK vezető politikusaihoz hasonlókat, akik igyekeznek minél jobban megbüntettetni Magyarországot politikai céljaik elérése érdekében.

Volner János szerint pártja nemzeti ügyek iránt elkötelezett párt, amely Magyarország érdekeit képviseli, ellentétben a baloldali politikusokkal, akik először Moszkva, majd Brüsszel érdekeit képviselték, illetve képviselik.
 

Kapcsolódó írásaink