Belföld

Fidesz: Gyurcsányék hagyják abba a hangulatkeltést

Gyurcsányék hagyják abba a hangulatkeltést! - reagált a Fidesz Molnár Csaba (DK), Barkóczi Balázs (DK) és Varju László (DK) nyilatkozatára.

Fidesz: Gyurcsányék hagyják abba a hangulatkeltést
Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Barkóczi Balázs, a DK szóvivője online sajtótájékoztatóján közölte, hogy magyarázatot várnak a kormánytól arra, hogy hol van a lélegeztetőgép-kapacitás felső határa.

A Fidesz szégyennek nevezte, hogy a Gyurcsány vezette baloldal politikai kérdést csinál a járványból, amikor emberek élete forog kockán. „A vírus utolsó rohama itt van, de az egészségügy felkészült, továbbra is jut minden arra rászorulónak kórházi ellátás és lélegeztetőgép” - emelték ki.

A kormánypárt szerint Magyarországon jól halad az oltás is, a magyar oltási program az egyik legeredményesebb Európában, annak ellenére, hogy a baloldal eddig csak akadályozta a járvány elleni védekezést. „Álhíreket, kamuvideót, kamustatisztikákat gyártottak és kezdetektől fogva keltették a bizalmatlanságot a vakcinákkal szemben. Elfogadhatatlan, hogy az oltásellenes baloldal továbbra is arra játszik, hogy minél jobban elhúzódjon a járvány, kockáztatva ezzel a magyar emberek életét” - áll a Fidesz reagálásában.
 

Kapcsolódó írásaink