Belföld

Megtámadták a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom honlapját

Több mint 20 IP-címről, összehangoltan támadták meg ismeretlenek az oldalt.

Megtámadták a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom honlapját
Megtámadták a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom honlapját
Fotó: Három Királyfi Három Királylán

Hackertámadás érte a pénteki nap folyamán a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom honlapját, ennek következtében több órára elérhetetlenné vált a héten indított nyilatkozat, illetve annak aláírásgyűjtő íve. Emellett elérhetetlenné vált az aláírók nevét, foglalkozását feltüntető lista is.

Nagyon ügyes informatikusaink visszaverték a hackertámadást, de nem értjük, kinek lehet fontos, hogy egy civil szervezet kezdeményezését megtrollkodja? – áll közleményükben.

Mint írják, a nyilatkozatot csütörtökön aláírta Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter és Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere is, valamint Vona Gábor, a Jobbik korábbi elnöke.

Hangsúlyozták: három nap alatt több mint 500 aláírás érkezett, köztük ismert művészek, tudósok, újságírók, közösségépítő embereké: Böjte Csaba ferences szerzetes, az erdélyi gyerekotthonok alapítója, Csókay András idegsebész, Kovács András Péter humorista és Prieger Zsolt zeneszerző, az Anima Sound System frontembere, Szalóki Ágnes zenész és Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, illetve Süveges Gergely, Takács Bence, Bodacz Balázs, Csintalan Sándor és Szöllősi Györgyi műsorvezetők is fontosnak tartják azt, amiért a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom dolgozik.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom