Belföld

Molnár Attila: Az oltás az egyetlen út a nyitáshoz

Vakcinainfó

A harmadik hullám legkritikusabb heteit éljük, a járvány napról napra rekordokat dönt. Az eddig regisztrált idősek több mint felét beoltották már. Hazánk „vakcinarekorder”, ám továbbra sem érkezik elegendő vakcina.

Molnár Attila: Az oltás az egyetlen út a nyitáshoz

„Komárom az összetartozás és összefogás városa, ez mindig megmutatkozott, ha baj volt, így 2013-ban az árvízkor és most a koronavírussal kapcsolatban is” – mondta lapunknak Molnár Attila polgármester (Fidesz–KDNP). Hangsúlyozta, a polgárok együttműködése nagyon fontos, de a vírus legyőzése csupán a vakcinával lehetséges.

Reményre ad okot, hogy a városban az oltási hajlandóság az országos átlag felett van, és remélhetőleg ez a jövőben is így marad, hiszen ez az egyetlen út a nyitáshoz és a veszélyben lévő életek megmentésére – tette hozzá a politikus. Kijelentette, Komáromban mindenki megkapja a szükséges segítséget, és ez jelentős részben a háziorvosok és az egészségügyi dolgozók ember feletti munkájának köszönhető.

Nincs jó vagy rossz vakcina, csupán olyan, ami életet menthet, és senkinek sem lenne szabad az előítéletei miatt késleltetnie a járvány elleni védekezést vagy veszélyeztetnie a környezetében élőket – szögezte le Molnár Attila. Közölte, ő maga is beoltatja magát, amint sorra kerül.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom