Belföld

Kiss Balázs: Egy verseny olyan szurkolók nélkül, mint a Dallas Jockey Ewing nélkül

Vakcinainfó

Mindenki másképp reagál a koronavírus-fertőzésre, senki sem tudhatja, mennyire súlyos tünetei és szövődményei lesznek, az egyetlen megoldás, hogy ezt a vírust legyőzzük, az a vakcina – hangsúlyozta lapunk megkeresésére Kiss Balázs világbajnok birkózó.

A BVSC sportolója elmondta, a kezdetektől betartott minden előírást, rámutatott ugyanakkor, hogy küzdősportágat űznek, így elengedhetetlen a versenytársak közelsége, ezért a birkózók az első fertőzöttek között voltak. Szerencsésnek tartja magát, mert nem voltak komolyabb tünetei.

„A versenyek miatt folyamatosan ellenőriznek minket, és még mindig magas az antitestszint a szervezetemben, de két hét múlva én is megkapom a védőoltást” – közölte Kiss Balázs. A nyitásról szóló konzultációt hamarosan kitölti, megjegyezte, „a sportnak szüksége van a nézőkre, egy verseny olyan szurkolók nélkül, mint a Dallas Jockey Ewing nélkül”.

Igaz ez az olimpiára is, amiről még nem született döntés, „de az biztos, hogy nézők nélkül közel se lenne meg a versenyzőknek az az érzésük, hogy elértek egy olyan sikert, amiért egész életükben dolgoztak” – véli a világbajnok.

Kapcsolódó írásaink