Belföld

Bilincsben vitetné el Müller Cecíliát a notórius álhírterjesztő Hadházy

Adatigényelgetés, hazudozás

„Egy normális országban bilincsben vinnék el” Müller Cecíliát – írta Facebook-oldalán tegnap Hadházy Ákos, miután a tiszti főorvos egy projekttel kapcsolatban elnapolta a részletek ismertetését a vírus elleni védekezésre hivatkozva.

Bilincsben vitetné el Müller Cecíliát a notórius álhírterjesztő Hadházy
Hadházy Ákos
Fotó: MH

Hadházy – a védekezésben részt vevőköz intézett adatigénylések mellett – továbbra is álhírek terjesztésével tölti napjait. Számtalan esetben bizonygatta, hogy az orosz és a kínai vakcina nem biztonságos, nem végezték el velük kapcsolatban a szükséges vizsgálatokat, a kínai vakcina engedélyéről közölte, az „az oroszénál is botrányosabb fecni”.

Az egészségügyi szolgálati jogviszony kapcsán azzal riogatott, „sokan nem vállalják a vezényelhetőséget” (a kirendelés lehetősége egyébként a korábbi szabályozásban is szerepelt – a szerk.), „már látszik, hogy komplett osztályok állnak le” – állította, majd kiderült, hogy a dolgozóknak mindössze 3,7 százaléka nem írta alá a szerződést.

A múlt pénteken azt híresztelte, hogy a szigorításokról szóló rendelet nem a Közlönyben jelent meg először, hanem „egy autóalkatrész bolt honlapján” – ám az általa megosztott dokumentumról kiderült, hogy hamisítvány volt. Egyébként Gyurcsány Ferenc tegnap ismét arról posztolt, hogy hazánk utolsó a vakcinák beadásában, miközben az uniós rangsorban Magyarország a második.

Kapcsolódó írásaink