Belföld

Kocsis Máté: Gyurcsány ma is messze túlment a jóízlés határain

Gyurcsány Ferenc ma is messze túlment a jóízlés határain, amikor posztjában azzal támadta a kormányt, hogy az emberek „oltást akarnak, bármi áron” - írta a közösségi médiában tett bejegyzésében Kocsis Máté.

Kocsis Máté: Gyurcsány ma is messze túlment a jóízlés határain
Ennyire vastag bőr nem lehet valakinek a képén, mondta a Fidesz frakcióvezetője Gyurcsányról
Fotó: MH/Purger Tamás

A Fidesz frakcióvezetője keddi posztjában emlékeztetett a DK-elnök közelmúltban tett nyilatkozataira:

„Akkor nagyon figyeljen ez a Gyurcsány Ferenc, tőle idézek az elmúlt néhány hétből:

➖ »Aki aláírja a kínai vakcina ellen (ellen!) indított petíciónkat, az a magyar embereket védi meg«.

➖ »Már a háziorvosok sem ajánlják a keletről jövő vakcinákat«. (Ez persze akkor sem volt igaz, amikor mondta.)

➖ A Demokratikus Koalíció szerint ha Orbán tovább erőlteti a kínai vakcinát, akkor egymillió beoltott sem lesz, nem hogy hatmillió”.

Kocsis Máté ezt követően arra hívta fel a figyelmet, hogy ugyanez a Gyurcsány ma meg már bármilyen vakcinát követel, akár azt is, ami Keletről érkezik.

„Értik ezt? Közben persze megvan az egymillió beoltott, és meglesz a kettő is, aztán tovább. De hogy pont Gyurcsány kevesellje mindezt, az a gátlástalanság tetőfoka. Eddig folyamatosan a vakcinák ellen lázított és az oltásellenes halálkampányával elbizonytalanította az embereket, a regisztrációs folyamat támadásától kezdve az utolsó csepp ellenanyagig, most meg álságos bejegyzésében oltást követel a neki írogató barátainak. Ismétlem, bármilyet!” - emelte ki Kocsis Máté.

„Amikor meg azt mondjuk, hogy a vakcinának nincs nemzetisége, sem politikai nézetei, és minden jó, ami a hatóságok szerint biztonságos és hatékony, akkor meg cinikusan vigyorog. Ördögfajzat. Tűnjön el végre a magyar közéletből!” - zárta posztját a Fidesz frakcióvezetője.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink