Belföld

A szabályok betartása nem a félelem, hanem az óvatosság jele

Vakcinainfó

Az elsők között regisztráltam, és már meg is kaptam az első oltást az AstraZeneca-vakcinából – mondta lapunk megkeresésére Szabó Zsolt Fideszes országgyűlési képviselő.

A szabályok betartása nem a félelem, hanem az óvatosság jele
Szabó Zsolt
Fotó: MH

A politikus véleménye szerint mindegyik vakcina megfelelő, mindegyik bevizsgált és engedélyezett, meggyőződése, hogy ez az egyetlen megoldás a koronavírus-járvány leküzdésére. A fertőzés elleni védekezésről elmondta, természetesen minden szabályt betart, a rokoni, baráti találkozáskor sem veszik le a maszkot, még a szülőknél sem.

Hozzátette, mindenki figyelmét arra hívja fel, hogy a szabályok betartása nem a félelem jele, hanem az óvatosságé, talán éppen ennek is köszönhető, hogy a rokonságában szerencsére nem kapta el senki a fertőzést. Kiemelte, hogy az újraindításról szóló konzultáció nem cél, hanem eszköz, a kérdőív kitöltésével a kormánynak abban segítünk, hogy, elmondjuk, számunkra mi lenne jó a járvány utáni nyitás fokozatainál, mert mindenki véleménye számít.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom