Belföld

KDNP: A nők családban betöltött szerepe pótolhatatlan kincs

„Az ünnepeknek fontos szerepe van. Emlékeztetnek bennünket, hogy a hétköznapok rohanásában sem szabad megfeledkeznünk az igazán lényeges dolgokról. A nőnap mind közül egy kiemelkedő, különleges alkalom” - írta hétfő reggeli közleményében a KDNP.

KDNP: A nők családban betöltött szerepe pótolhatatlan kincs
A magyar kormány mindig kiemelt figyelmet fordít a nők támogatására
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

„A férfiak és nők sok dologban különböznek, de soha nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy egyenrangú felek” - emlékeztetett a KDNP kommünikéje, amelyet Simicskó István frakcióvezető jegyez.

Hosszú a sora azoknak a hölgyeknek, asszonyoknak, akik a történelem során tudósként, művészként, politikusként kiemelkedőt alkottak, de ennél is többen vannak, akik nagy nyilvánosság nélkül, teljes odaadással, tudásuk legjavát nyújtva gazdagítják a társadalom és a szűkebb környezetük életét, tette hozzá Simicskó, kiemelve: a kereszténydemokrata politikusok hiszik, hogy a nők családban betöltött szerepe pótolhatatlan kincs. „A magyar kormány ezért a családvédelmi intézkedései során mindig kiemelt figyelmet fordít a nők támogatására, hogy kényszerű választások helyett, mindenki szabadon dönthessen, hivatásában és magánéletében egyaránt kiteljesedhessen” - zárul a KDNP közleménye.

Köszönjük, hogy életünket és a világot szebbé, jobbá, teljesebbé teszik!

Kapcsolódó írásaink