Belföld

Fidesz: Halasszák el a Zugligeti Libegő átépítését!

A tervek szerint hamarosan megkezdődik a Zugligeti Libegő átépítése, amely emiatt hónapokig zárva lesz. Az átadás után az eddigi kétszemélyes ülések helyett négyszemélyes ülések várják majd a látogatókat. „Bár nagyon várjuk a Libegő megújulását, most mégis arra kérjük a főváros vezetését, hogy a meghosszabbított korlátozó intézkedésekre tekintettel halasszák ezt el” - írja Facebook-bejegyzésében a budapesti Fidesz.

Fidesz: Halasszák el a Zugligeti Libegő átépítését!
A Zugligeti Libegő ideális, biztonságos kirándulóhely, ahol be lehet tartani minden biztonsági előírást
Fotó: bkv.hu

Kiemelik, az emberek a tavasz közeledtével egyre többet vágynak a szabadba, de a jelenlegi járványhelyzet miatt továbbra is nagyon korlátoltak a programlehetőségek. A Zugligeti Libegő ideális, biztonságos kirándulóhely, ahol be lehet tartani minden biztonsági előírást. Különösen most fontos a gyermekes családoknak minden szabadtéri programlehetőség, hiszen húsvétig zárva vannak az óvodák és a bölcsődék.

„Segítsenek a fővárosi családoknak a koronavírus járvány harmadik hullámában, ne vegyék el tőlünk az egyik leghangulatosabb programlehetőséget, hadd kiránduljunk vele a János-hegyre idén tavasszal is” - zárják a bejegyzést.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink