Belföld

Kocsis Máté: Gyurcsány vádja gyerekes és béna

A kormányfőnek beadott vakcinát is képes volt megkérdőjelezni Gyurcsány Ferenc - írja Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a bukott miniszterelnök Facebook-bejegyzésére reagálva.

Kocsis Máté: Gyurcsány vádja gyerekes és béna
Gyurcsány Ferenc, a bukott miniszterelnök
Fotó: MH/Purger Tamás

Kocsis Máté szerint szánalmas dolog, ha a régi miniszterelnök a mostani miniszterelnököt azzal vádolja, hogy nem is azt a vakcinát kapta meg, amelyiket a sajtóban is látni lehetett.

„Ez a vád nem politikai, hanem gyerekes, béna, és talán még Gyurcsányhoz is méltatlan. De még ezt is bevállalta ahhoz, hogy kavarhasson valami bizonytalanságot az oltások körül, miközben a nyakunkon a járvány” - fogalmaz a frakcióvezető.

Objektum doboz

Kocsis Máté szerint Gyurcsány bejegyzése csak egy dolgot erősít meg: a régi világ embere Őszöd óta semmit sem változott, ha most épp az oltásokról kell hazudni, akkor azt teszi.

Posztját úgy zárta: „ha Gyurcsány nem akar gyurcsányozást hallgatni, távozzon végre a közéletből!”


Hollik: Egészen elképesztő és aljas Gyurcsány legújabb húzása

A tejfölös dobozos Gyurcsány ugyanaz a gazember, aki már bizonyította: neki nem számít az erkölcs és semmi sem drága, még az emberélet sem - mondja közösségi oldalára feltöltött videójában Hollik István. 

A Fidesz kommunikációs igazgatója arra reagált, hogy a bukott miniszterelnök arra célozgatott közösségi oldalán, hogy a kormányfő a látszattal ellentétben nem a kínai vakcinát kapta meg.

Objektum doboz

„Gyurcsány úr! Azt hittük, hogy az ön esetében az őszödi beszédnél már nincs lejjebb. De tegnap bizonyította, hogy mégiscsak van. Nem elég, hogy a harmadik hullám kellős közepén arra utasítja a baloldali politikus társait, hogy keltsenek bizalmatlanságot a vakcinákkal szemben, továbbá a baloldali álhíroldalakat is bekapcsoltatja ebbe az oltásellenes kórusba, de a tegnapi Facebook-bejegyzésében egészen odáig ment, hogy azt sejteti,  a miniszterelnöknek nem is a kínai vakcinát adták be. Ez egészen elképesztő és aljas” – fejezte ki felháborodottságát Hollik István.

A kommunikációs igazgató kiemelte, ez az újabb baloldali összeesküvés is azt bizonyítja, hogy Gyurcsány semmit nem tanult az őszödi beszédből. Ugyanaz a Gyurcsány Ferenc, akinek nincsenek gátlásai, semmit nem tisztel, akinek semmi sem drága, még az emberi élet sem.

Kapcsolódó írásaink