Belföld

Karácsony a járványhelyzetben is sarcolja a vendéglátósokat

Csúnyán belerúgott a főváros vezetése az egyébként is földön fekvő vendéglátósokba: a cégek számlájára éppen megérkeztek a kormány által folyósított bértámogatások, amikor a főváros inkasszózta a tavalyi évi iparűzési adóelőlegeket - írja legújabb Facebook-bejegyzésében a budapesti Fidesz.

Karácsony a járványhelyzetben is sarcolja a vendéglátósokat
Karácsony a budapestiek valós problémái helyett folyamatosan a kormány szapulásával van elfoglalva és a főváros kivéreztetésén siránkozik, a bajba jutott vállalkozásoktól veszi el a kormány által juttatott támogatást
Fotó: MH/Papajcsik Péter

A nagyobbik kormánypárt helyi szervezete szerint felháborító, hogy miközben a főpolgármester a budapestiek valós problémái helyett folyamatosan a kormány szapulásával van elfoglalva és a főváros kivéreztetésén siránkozik, a bajba jutott vállalkozásoktól veszi el a kormány által juttatott támogatást.

A Fidesz felszólítja Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy azonnal állítsa le az inkasszót, ne adja meg a kegyelemdöfést ezeknek a cégeknek, akiknek a túlélése most mindennél fontosabb! A már beszedett összegeket haladéktalanul fizesse vissza, hiszen a magyar kormány ezt bértámogatásra adta a bajba jutott társaságoknak!

Kapcsolódó írásaink