Belföld

Nyílt boszorkányüldözésbe kezdene Fekete-Győr András 2022 után

Bosszúhadjárat

A Momentum tegnap mutatta be Új Rendszerváltás Programját, amelyben három csoportba sorolták a tervezett intézkedéseket aszerint, hogy mennyi idő alatt lehetne azokat végrehajtani.

Az elképzelések semmilyen vonzó tervet nem vázolnak fel a választóknak, kizárólag azt taglalják, miként tudnának elégtételt venni az elmúlt tizenkét év állítólagos kudarcaiért. Fekete-Győr András szerint teljesen át kell szervezni az államot és a magyar gazdaságot, azaz nemcsak kormányozni akarnak, hanem a hatalmat is kisajátítani.

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője arra hívta fel lapunknak a figyelmet, hogy Fekete-Győr a „korrupt maffiaállam lebontásának lépéseiről” beszél, miközben azokkal köt szövetséget, akiket korrupcióval vádol: „Pár napja a 2014 óta baloldali irányítású Zuglóról fogalmazott úgy, hogy ott száz forintból negyvenet ellopnak. A baloldali előválasztáson a feltételeket úgy alakították, hogy az elítélt Czeglédy Csaba is el tudjon indulni.

Meglehetősen hiteltelen a Momentum legújabb kampányfogása, amellyel az MSZP-től és a DK-tól igyekeznek megkülönböztetni magukat. A kiszivárgott hírek szerint ez egyre kevésbé elfogadható a baloldali összefogás többi pártjának, és neheztelnek is rájuk” – tette hozzá az elemző.

Kapcsolódó írásaink

Amatőrként is elindulna Fekete-Győr

ĀBudai Gyula nem érti, a Momentum-elnök miért nem kezdi anti­korrupciós listáját elsősorban Gyurcsánnyal, Dobrev Klárával, Czeglédyvel, Lackner Csabával, Gajda Péterrel, illetve Niedermüller Péterrel