Belföld

Hollik: Gyurcsányékat nem érdeklik a nyugdíjasok

Gyurcsány Ferenc és pártja ismét lebukott: őket valójában nem érdeklik a nyugdíjasok, az online konzultációjukkal is csak az adataikat akarták megszerezni, ráadásul ezt is szabálytanul és tisztességtelenül tették - jelentette ki Hollik István csütörtöki videónyilatkozatában.

Hollik: Gyurcsányékat nem érdeklik a nyugdíjasok
Hollik István
Fotó: MH

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint eleve álszent, hogy pont az a Gyurcsány Ferenc és pártja kezdeményezett online konzultációt az idősekről, aki a kormányzása idején elvette a 13. havi nyugdíjat, megemelte a rezsi árát, nehéz helyzetbe hozva az időseket, sőt, elvéve tőlük a mindennapi élet biztonságát.

A kormánypárti politikus elmondta: az adatvédelmi hatóság vizsgálatának köszönhetően az is kiderült, hogy Gyurcsányék ezt a konzultációt szabálytalan és tisztességtelen adatszerzésre használták fel. Ez az ügy azért is felháborító, mert a szabálytalanul gyűjtött személyes adatok minden valószínűség szerint Gyurcsány Ferenc egykori titkosszolgálatokért felelős emberének, Ficsor Ádámnak a külföldi cégehez kerültek.

Ez azt jelenti, hogy Gyurcsány és a baloldal magyar állampolgárok adatait külföldre viszi, ami nemcsak szabálytalan, de komoly aggályokat is fölvet.

Összességében megállapítható, hogy Gyurcsány Ferenc és pártja ismét lebukott, hogy őket valójában nem érdeklik a nyugdíjasok, ezzel a konzultációval is csak az adataikat akarták megszerezni, de azt is szabálytalanul és tisztességtelenül tették, ráadásul ezeket az adatokat külföldre is vihetik, ez egészen felháborító - zárta nyilatkozatát Hollik István.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom