Belföld

Fidesz: Gyurcsánynét már Brüsszel is cáfolta

Gyurcsányné továbbra is átvágja szavazóit, közös európai minimálbérről beszél, miközben már Brüsszelből is cáfolták állításait - mutatott rá a Fidesz lapunkhoz eljuttatott keddi közleményében.

Fidesz: Gyurcsánynét már Brüsszel is cáfolta
Dobrev Klára
Fotó: MH

A nagyobbik kormánypárt arra reagált, hogy Dobrev Klára egy sajtótájékoztatón arról beszélt: az Európai Szakszervezeti Szövetség kampányt indított annak érdekében, hogy minél több ország minél hamarabb nyilvánítsa ki az európai minimálbér-szabályozás szükségességét.

„A baloldal, amikor hatalmon volt, nem becsülte a dolgozókat. Több mint 200 ezer munkahelyet szüntettek meg és elvettek a munkavállalóktól egyhavi bért” - emlékeztetett közleményében a Fidesz, rámutatva: csak Gyurcsány és a baloldal csinált Magyarországon tömeges munkanélküliséget és gazdasági visszaesést.

A Fidesz-KDNP a baloldaltól eltérően más utat választott: növekvő pályára állítottuk a gazdaságot, harmadára csökkent a munkanélküliség, és ezeket az eredményeket a járvány okozta válság ellenére is megőrizzük, ebben segít a gazdaság-újraindítási akcióterv - mutat rá a nagyobbik kormánypárt kommünikéje.

Kapcsolódó írásaink