Belföld

Budai Gyula keményen odaszólt Fekete-Győrnek

Az a Fekete-Győr (Nyúlbéla András) lett a Momentum miniszterelnök-jelöltje, aki mindenkit börtönbe akar juttatni, kivéve Gyurcsányékat. 

Budai Gyula keményen odaszólt Fekete-Győrnek
Fekete-Győr András és főnöke, Gyurcsány Ferenc
Fotó: Facebook

Nem értem “Nyúlbélát”, miért nem kezdi a sort a baloldal vezérével és egyben főnökével, Gyurcsány Ferenccel, vagy a költségvetési csaló, bűnöző Czeglédy Csabával, avagy a jogellenes pénzügyi tevékenységet folytató Dobrev Klárával?! - írta a bejegyzésében Budai Gyula. Illetve ott van még az MSZP-s cigarettacsempész Legény Zsolt is - tette hozzá.

A Fidesz országgyűlési képviselője hozzátette: Ne feledkezzünk el a kábítószeres Lackner Csabáról (MSZP), az ingatlan-panamától bűzlő kispesti MSZP-s polgármesterről, Gajdáról, vagy ott van az áramlopásban segédkező, DK-s erzsébetvárosi polgármester, Niedermüller Péter is!

„Na kedves “Nyúlbéla” Fekete-Győr András, itt van a lista azokról akikkel összeálltál, a barátaidról, a szövetségeseidről és lehet kezdeni az elszámoltatást, persze csak akkor, ha elég bátor vagy és nem vagy Nyúlbéla! (Úgy látom a volt Fideszesből “Momentumossá” lett Hadházy nem elég bátor.)”

Budai Gyula bátorításként a mai napon elküldte Fekete-Győrnek azokat a dokumentumokat, amelyek főnöke, Gyurcsány Ferenc feleségének, Dobrev Klárának és Czeglédy fiktív kölcsönszerződéseit tartalmazza.

A fideszes politikus arra szólította fel Fekete-Győr Andrást, hogy kérje meg Cseh Katalint, hogy lobbizzon azért is, hogy az OLAF indítson vizsgálatot az ALTUS (tudod ez a főnököd Gyurcsány cége) által Czeglédynek adott európai uniós források ügyében is.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom