Belföld

Budai Gyula: Kérdezze meg Gyurcsányt, hova tűnt Czeglédy ellopott hatmilliárdja

Videóüzenet Hadházy Ákosnak

„Hadházy Ákos lett a Momentum zuglói képviselőjelöltje. Ezzel Hadházy részese lett annak a baloldali összefogásnak, amit Gyurcsány Ferenc vezet. Azt gondolom, elérkezett az idő, hogy Hadházy megkérdezze a főnökét, mi a helyzet azokkal a gyanús kölcsönszerződésekkel, amelyeket Dobrev Klára és Czeglédy Csaba kötött” – fejtette ki Budai Gyula közösségi oldalán szombaton közzétett, a független országgyűlési képviselőnek címzett videóüzenetében.

A Fidesz országgyűlési képviselője hozzátette: „Szintén meg lehetne kérdezni Gyurcsány Ferencet, hová tűnt az hatmilliárd forint, amit Czeglédy ellopott. Ne legyen olyan gyáva, mint a jobbikos Bíró László ügyében volt, és folytassa a harcot, amelyet felvállalt. Én ehhez segítséget nyújtok neki, és a mai napon megküldöm neki azokat a dokumentumokat, amelyeket korábban az ügyészségre eljuttattam.”

Objektum doboz

A videó kapcsán a kormánypárti politikus vasárnap videóüzenetét kommentelő „Hadházy-hívőknek“ és momentumos trolloknak is üzent. „Tudom, hogy az igazsággal nehéz szembesülni, és nem egyszerű dolog. De az igazság a következő: A ti (Hadházy) Ákosotok 2003. március 3-tól 2013. október 1-ig (vagyis tíz évig), az általatok úgy gyűlölt Fidesz tagja volt Szekszárdon. És tudjátok, hogy miért távozott Hadházy Ákos a Fideszből? Egyszerű a válasz, mert nem őt jelölték a 2014-es országgyűlési választásokra képviselőjelöltnek. Megsértődött. Megsértődött, kilépett a Fideszből, és mint egy durcás kisgyerek, az LMP-ig meg sem állt, ahol aztán képviselő lehetett. Szél Bernadett-tel közösen aztán mindent megtettek, hogy tönkretegyék az LMP-t, ami majdnem sikerült is. Most pedig már Ákosotok a Momentumnál kuncsorog, és indul Zuglóban az országgyűlési képviselői előválasztáson. Aki egyszer áruló lett, az is marad” – tette hozzá Budai Gyula.

Kapcsolódó írásaink

Czeglédy kölcsönkért, Gyurcsányné adott

ĀBudai Gyula: Ez jogosulatlan pénzügyi tevékenységnek minősül, amit a pénzügyi felügyelet meg is állapított. Ebben az esetben a naivát játszani, amit Dobrev Klára tesz, nem lehet