Belföld

A kormánypártok megvédik a magyar családokat és vállalkozásokat

A Fidesz-KDNP a koronavírus-járvány miatt kialakult válságban is megvédi a magyar családokat és vállalkozásokat, és július elsejéig meghosszabbította a gazdaság-újraindítási akcióterv részeként bevezetett hitelmoratóriumot - közölte a KDNP frakciószóvivője videonyilatkozatában.

A kormánypártok megvédik a magyar családokat és vállalkozásokat
Nacsa Lőrinc
Fotó: MH

 Nacsa Lőrinc a videóban hozzátette: az intézkedés több mint egymillió embernek segít, és 400-450 milliárd forintot hagy a magyar családoknál, vállalkozásoknál.

Ha a baloldalon múlna, keddtől már nem volna hitelmoratórium, mert kijelentették, hogy nem hajlandóak megszavazni a veszélyhelyzet meghosszabbítását - mondta, hozzáfűzve: a baloldal ezzel veszélybe sodorná a családok megélhetésének biztonságát és a munkahelyeket.

A szóvivő szerint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke és a szocialisták „a devizahitelekkel egyszer már adósságspirálba kergették az embereket, a nehéz időkben magukra hagyták őket, és minden jel arra mutat, most is ezt tennék.”

Objektum doboz

Ezzel szemben a Fidesz-KDNP támogatja „a kormány világszerte egyedülálló intézkedését”, és kész minden segítséget megadni a kormánynak, hogy a nehéz időben védelmet nyújthasson az embereknek - hangsúlyozta.

Azt mondta: „Gyurcsányék adóemelésekkel és megszorításokkal egyszer már megmutatták, hogyan kezelnék a válságot: ők csak további terheket róttak az emberek vállára”. A Fidesz-KDNP más utat választott: támogatja a válság miatt nehéz helyzetbe került családokat, vállalkozásokat, és nem hagyja őket magukra - jelentette ki Nacsa Lőrinc.

Kapcsolódó írásaink